Jump to content

Salutare, bine ai venit pe scuteristi.ro!

Logheaza-te sau Inregistreaza-te acum sa beneficiezi de toate avantajele forumului. Inregistrandu-te, vei putea sa discuti, sa postezi sa intrebi si sa primesti raspuns de la comunitatea scuteristi.ro.

Close
Blackfriday atv-de-vanzare.ro

Reguli si Conditii

Reguli si Conditii

Vă rugăm să luați un moment pentru a revizui regulile detaliate de mai jos . Dacă sunteți de acord cu ele și dorința de a continua cu înregistrarea , dati click pe butonul "Register " de mai jos . Pentru a anula această înregistrare , pur și simplu apasati pe butonul "Back" din browser-ul dumneavoastră .

Vă rugăm să rețineți că nu suntem responsabili pentru niciun mesaj postat . Noi nu garantam acuratețea , integritatea sau utilitatea niciunui mesaj și nu suntem responsabili pentru conținutul oricarui mesaj .

Mesajele exprima strict punctele de vedere ale autorului mesajului . Orice utilizator care crede ca un mesaj postat este inacceptabil este încurajat să ne contacteze imediat prin e-mail . Avem capacitatea de a elimina mesajele neplăcute și vom face toate eforturile pentru a face acest lucru , într-un interval de timp rezonabil , dacă vom stabili că îndepărtarea este necesara.

Sunteți de acord , prin utilizarea acestui serviciu , că nu veti folosi acest program pentru a posta orice material care este cu bună știință fals și / sau defaimator, inexact , abuziv , vulgar , de ură , de hartuire , obscen , profan , cu orientare sexuala , amenintatoare , care invadeaza intimitatea unei persoane , sau interzise de lege .

Sunteți de acord să nu scrieți sau a publicati niciun material protejat de copyright cu excepția cazului în care dreptul de autor este deținut de către dumneavoastră sau de către acest program