Jump to content

Salutare, bine ai venit pe scuteristi.ro!

Logheaza-te sau Inregistreaza-te acum sa beneficiezi de toate avantajele forumului. Inregistrandu-te, vei putea sa discuti, sa postezi sa intrebi si sa primesti raspuns de la comunitatea scuteristi.ro.

Close
Blackfriday atv-de-vanzare.ro
Photo
- - - - -

Iubim 2 Roti Editia A 3-A

scutere festival

961 replies to this topic

#1 Pingu

Pingu

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 09 March 2015 - 01:16 PM

   Buna ziua scuteristi, clubul moto Free Riders va invita la "Iubim 2 Roti", un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de doua roti, fie ca sunt motorizate sau nu. 

    

   „Iubim 2 Roți”, cel mai mare eveniment din România dedicat atât motocicliștilor, cât și scuteriștilor și bicicliștilor, va avea loc anul acesta în perioada 22-24 mai. Festivalul, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura în complexul Romexpo. Timp de trei zile, pentru pasionații de două roți vor avea loc concerte,  demonstrații și concursuri. Cei veniți din alte orașe vor avea la dispoziție un spațiu de campare dotat cu utilitățile necesare. Nu va lipsi nici cea mai mare paradă de vehicule pe două roți din România. Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete. Ne așteptăm la o prezență chiar mai mare în acest an. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale. Pentru mai multe detalii, urmariti-ne pewww.facebook.com/freeriders.rowww.facebook.com/iubim2roti si www.iubim2roti.ro

 

   Vom reveni cat de repede posibil cu update-uri asa ca nu schimbati canalul smile.png


 • Deelsoma likes this

#2 Pingu

Pingu

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 17 March 2015 - 01:07 PM

CONDUSI DE PASIUNE, UNITI DE 2 ROTI!

“Iubim 2 Roti”, editia a treia: Doua seri de concerte, sase trupe, stunt-show si concursuri.

Ajuns la a treia editie, evenimentul “Iubim 2 Roti”, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo.

Pentru participantii la festival am pregatit doua seri de concerte, seri in care sase trupe vor incinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor canta Basska,Coma si Vita de Vie, iar sambata, 23 mai - Blade Strings, Suie Paparude si Xandria, trupa care vine in Romania special pentru “Iubim 2 Roti”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, dupa orele 23:00, cu Aproape Unplugged(vineri) si CALEnDAR (sambata).

Nu vor lipsi nici demonstratiile si concursurile cu care v-am obisnuit la editiile anterioare. Participantii vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispozitie un trainer BMW si trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate si multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roti”. Anul trecut, la parada au participat aproximativ 2.500 de motociclete si mopede si 1.700 de biciclete, iar anul acesta ne asteptam la o prezenta mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roti” este gandita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rand, al responsabilitatii sociale.

Pentru cei care isi aduc si copiii la festival va exista un loc de joaca supravegheat.

Anul acesta, participantii veniti din alte orase sau din strainatate vor beneficia si de un spatiu de campare dotat cu toate utilitatile.

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roti” pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.myticket.ro si in reteaua Diverta, Libraria Mihai Eminescu si Magazinul Muzica, incepand de marti, 17 martie. Pretul va fi 35 de lei pentru o zi si 45 de lei pentru toata perioada festivalului.

Primele 1.000 de bilete vandute vor avea un pret promotional: 25 de lei pentru o zi si 35 de lei pentru toate cele trei zile.

Festivalul “Iubim 2 Roti” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevaratii Veloprieteni (AV) si al Primariei Municipiului Bucuresti.

Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, Free Rider.

Sponsori: BMW Motorrad, Ciuc, Motul, Yato, Ford Neste Automotive, Carrefour.

Despre Asociata Moto Free Riders

Scopul Asociatiei Moto Free Riders este de a promova motociclismul si de a schimba imaginea motociclistilor prin educarea constanta a participantilor la trafic, indiferent daca acestia sunt pe doua sau pe patru roti. Prin actiunile sale işi propune sa incurajeze viitorii motociclisti sa dea dovada de responsabilitate rutiera si sa ofere respect tuturor partenerilor de drum. Membrii Asociatiei dedica timp, suflet si munca prin actiunile caritabile pe care le initiaza si le sustin si care se desfasoara in beneficiul celor defavorizati social: batrani, orfani, persoane cu dizabilitati fizice sau psihice, pentru a demonstra ca, indiferent de pasiuni, pot da dovada de solidaritate.

Principalele proiecte Free Riders:

Motociclistii exista in trafic”  - campanie a Inspectoratului General de Politie din Romania in parteneriat cu Asociatia Moto Free Riders;

Maini pentru maine” -  campanie destinata ajutorarii unor categorii defavorizate si a oamenilor cu nevoi deosebite;

Indiferenta Ucide! Doneaza pentru viata, investeste in viitor!” - campanie de donare de sange si de organizare a unor activitati culturale pentru copii fara posibilitati materiale;

Nebuni de alb”  - Campanie demarata de Free Riders pentru a ajuta persoanele sinistrate din cauza ninsorii si viscolului;

Free Spirit/Free Culture” - Campanie destinata motivarii elevilor cu rezultate deosebite la invatatura;

Contact:

Cosmin Anton, presedinte Free Riders

 

vanzari bilete...

 

https://www.myticket...3-mai-2015.html#3 Pingu

Pingu

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 24 March 2015 - 09:02 AM

Condusi de pasiune, uniti de 2 Roti!
Vita de Vie vor fi pe scena in data de 22 mai, in cadrul festivalului Iubim 2 Roti (22-24 mai), organizat de Free Riders cu sprijinul Primarie Municipiului Bucuresti si Adevaratii Veloprieteni! 
Biletele si abonamentele se pot achizitiona online, accesand link-ul de mai jos, sau din reteaua magazinelor Diverta, din magazinul Muzica sau din libraria Mihai Eminescu. 
PRIMELE 1.000 DE BILETE AU PRETURI SPECIALE! 

 

https://www.myticket...3-mai-2015.html

 

Mai multe detalii: http://www.free-riders.ro/?p=14756#4 Pingu

Pingu

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 24 March 2015 - 09:03 AM

Pentru paticipantii la festival am pregatit doua seri de concerte, seri in care sase trUpe vor incinge atmosfera. Astfel, vineri 22 Mai, vor canta Basska, Coma si Vita de Vie, iar sambata 23 Mai- Blade Strings, Suie Paparude si Xandria, trupa care vine in Romania special pentru "Iubim 2 Roti". De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, dupa orele 23:00 cu Aproape Unplugged (vineri) si CALEnDAR (sambata)

Nu vor lipsi nici demonstratiile si concursurile cu care v-am obisnuit la editiile anterioare. Participantii vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer,vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispozitie un trainer BMW si vor asista la un concurs de trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate si multe concursuri cu premii.

Va asteptam, asa cum v-am obisnuit si la parada "Iubim 2 Roti". Parada din cadrul evenimentului "Iubim 2 Roti" este gandita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rand al responsabilitatii sociale.

Pentru cei care vor venii cu copii la festival, va exista un loc de joaca supravegheat.

Anul acesta, participantii veniti din alte orase sau din strainatate vor beneficia si de un spatiu de campare dotat cu toate utilitatile.

Biletele de participare pot fi achizitionate online prin intermediul site-ului MYTICKET.RO. De asemenea, se pot achizitiona la nivel national in reteaua magazinelor Diverta, iar in Bucuresti din magazinul Muzica si din libraria Mihai Eminescu. Pretul va fi de 35 lei pe zi si 45 pentru toata perioada festivalului.

PRIMELE 1000 DE BILETE VOR AVEA UN PRET PROMOTIONAL : 25 LEI PENTRU O ZI SI 35 PENTRU TOATE CELE TREI ZILE.#5 Pingu

Pingu

  Newbie

 • Members
 • Pip
 • 5 posts

Posted 24 March 2015 - 09:03 AM

Dragi iubitori de 2 Roti, impreuna cu www.myticket.ro am hotarat punerea in vanzare a biletelor electronice pentru evenimentul Iubim 2 Roti 2015.

Ce presupune acest lucru? Un bilet electronic nu este cu nimic diferit fata de un bilet normal, ci, dimpotriva, iti usureaza mult procesul de cumparare deoarece poate fi procurat la distanta fara a fi necesara plata taxei de expediere prin posta sau curierat rapid. Dupa ce il cumperi, il printezi si vii cu foaia direct la concert! Ca sa intri in posesia unui bilet electronic nu ai nevoie decat de un card bancar si o adresa de e-mail. Myticket.ro foloseste legaturi securizate de plata online, iar datele personale sunt in siguranta. Vă rugăm să păstraţi biletul electronic într-un loc sigur si să nu permiteţi copierea lui de către alte persoane.

De asemenea, va anuntam ca accesul copiilor cu varsta de pana in 14 ani, insotiti de parinti, este gratuit. Si daca tot am adus vorba despre cei mici, va amintim ca in cadrul evenimentului va exista un loc de joaca pentru copii, amenajat de www.zumbi.ro, supravegheat, unde se vor organiza spectacole interactive de animatie, jocuri si concursuri amuzante.

Va asteptam! condusi de pasiune, Uniti de 2 Roti!

 


#6 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:21 AM

Judetul Bistrita-Nasaud http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com

#7 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:22 AM

Link-urile userilor aflati in concurs https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711

#8 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:23 AM

Discutii Generale despre Scutere http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com

#9 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:23 AM

Echipament de protectie https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com

#10 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:25 AM

Comunitati locale de scuteristi http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html

#11 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:27 AM

Link-urile userilor aflati in concurs https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner

#12 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:27 AM

Legislatie / Acte / Asigurari / Finantari http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io

#13 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:28 AM

Intamplari nefericite https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com

#14 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:29 AM

Judetul Bistrita-Nasaud http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com

#15 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:34 AM

Legislatie / Acte / Asigurari / Finantari http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com

#16 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:36 AM

Intalniri membrii Bucuresti http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org

#17 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:41 AM

Tuning Malossi - Scuter Centre http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com

#18 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:42 AM

Judetul Bistrita-Nasaud https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com

#19 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:50 AM

Alternativa scuterului atv-ul https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.html http://audiojoiner.p...nline-free.html http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner

#20 MCulfund

MCulfund

  lfolkynvczh

 • Members
 • 15,238 posts
 • LocationJutiapa

Posted 30 November 2017 - 05:52 AM

Alternativa scuterului atv-ul http://fabuloustyro9...31387386?505711 http://fabuloustyro96.bravesites.com https://fabuloustyro96.wordpress.com http://joinaudio.blogspot.com http://fabuloustyro96.hatenablog.com https://fabuloustyro96.livejournal.com http://www.scoop.it/u/edward-36 https://audiojoiner....ee-audio-joiner https://audiojoiner.edublogs.org http://audiojoiner.wikidot.com http://audiojoiner.beep.com http://audiojoiner.soup.io http://wallinside.co...dio-joiner.htmlReply to this topic  Also tagged with one or more of these keywords: scutere, festival

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users